Gasztro

Ünnepi programok a Corinthia Hotel Budapestben

Az idén újranyitásának 10. évfordulóját ünneplő Corinthia Hotel Budapest számos programmal és gasztronómiai különlegességgel rukkol elő a karácsonyi és szilveszteri időszak alatt.

Ünnepi programok a Corinthia Hotel Budapestben

Rögtön a szálloda főbejáratán belépve lélegzetelállító látványban részesülhetsz. Az egyébként is impozáns lobbyt és lépcsősort most teljesen ünnepivé varázsolja egy hatalmas mézeskalács ház, az ünnepi díszek és a közel 3 méteres karácsonyfa. A mézeskalács házban a szálloda saját cukrászatának házi készítésű finomságait kóstolhatod meg, illetve nem maradnak el a hagyományos adventi karácsonyi vásárokra jellemző ínyencségek sem. Minden nap reggel 8 és este 10 között van nyitva egészen december 26-áig.

Amikor már az adventi vásárok nagy része bezár, a Corinthiában továbbra is élvezheted ezt az egyedi hangulatot a Mezzanine szinten, ahol 27-étől egészen január 4-éig karácsonyi kézművesvásár keretén belül a szálloda színvonalának megfelelő minőségi termékekkel várnak a kiállítók.

Ünnepi programok a Corinthia Hotel Budapestben

Ha még nincs programod szilveszterre, akkor a Corinthia Hotel Budapest számos alternatívát kínál az év utolsó estéjére. A bálteremben a gálavacsorán a show-é és a szórakoztatásé a főszerep. Fellép a Just Show Band, homokanimációs és lézershow adja a körítést. A menüben olyan ínyencségek szerpelnek, mint: libamájterrine ropogósra sült cromesquis-vel és melegen tálalt friss fügével, fekete szarvasgombával és articsókával gazdagított póréhagyma-krémleves, serpenyőben sült fekete tőkehal és Szent Jakab-kagyló sáfrányos kagylóesszenciával, zsenge póréhagymával és rebarbarával nemesített puliszkával. Kadarkával párolt marhabélszínérmék pofahússal, karamellizált jégcsapretekkel és zöldspárgával. Manjari csokoládéganázs és pisztáciakrém málnaporral és Grand Marnier fagylalttal. Éjfél után bedig a Royal Éjféli Büfékeretében hagyományos fogásokat ízlelhetnek, mint lencseleves, sült kolbász, füstölt hús és főtt virsli. A gálavacsora ára 55 000 Ft/fő

Ünnepi programok a Corinthia Hotel Budapestben

A Brasserie étteremben 28 000 Ft-ért fényűző büfévacsora kínálatával kényeztetheted gyomrodat: a legjobb minőségű angus marhahús, lazac, kaviár, osztriga és garnélarák, csokoládé, fantáziabüfé és korlátlan sör-, bor-, pezsgő- és üdítőfogyasztás áll rendelkezésre luxuskörnyezetben.

Ha igazán formabontó megoldásra vágysz, akkor a Rickshaw Étteremben egzotikus ázsiai ételkülönlegességekkel és hamisítatlan távol-keleti hangulatban léphetsz át az új esztendőbe.

További információ a rendezvényekről és asztalfoglalás:

Corinthia Hotel Budapest
1073 Budapest, Erzsébet krt 43–49.

Tel.: +36 1 479 4720 | E-mail: cuisine.budapest@corinthia.com

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top