Gasztro

Azért fizetnek, hogy nézzék, ahogy más eszik

A bizarr tévécsatorna arcai abból élnek, hogy rengeteget esznek.

Dél-Koreában egyre népszerűbb az az internetes tévécsatorna, melyre a felhasználók azért fizetnek elő, hogy élő egyenesben nézhessék, ahogy mások – többnyire csinos, fiatal nők – esznek. A csatorna szereplői egy éjszaka alatt hatalmas mennyiségű ételt fogyasztanak el, például akár két pizzát, 30 tükörtojást vagy épp öt csomag instant tésztát, de a menü állhat egy rakás húspogácsából, sült tojásból és több adag levesből is. Evés közben a lányok bájosan csevegnek, és a nézők chaten érkezett kérdéseire, kéréseire is reagálnak.

A nézők virtuális pénzzel jutalmazhatják a lányokat, attól függően, hogy mennyire tetszett nekik a műsor. Ezt a virtuális fizetőeszközt aztán a szereplők valódi pénzre válthatják be: aki igazán ügyes, a dél-koreai átlagfizetés harmincszorosát is megkeresheti havonta.

Nem egészen világos, hogy a csatorna miért lett ennyire felkapott. Egyes feltételezések szerint azért, mert az emberek nem szeretnek egyedül enni, és ezért virtuális vacsorapartnerként tekintenek a csatorna arcaira.

Azért fizetnek, hogy nézzék, ahogy más eszik

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top