Gasztro

Pickwickebb, mint valaha! (x)

Elbűvölő ízek és fűszeres kalandok a Pickwickkel! A gyümölcsös fekete teák és a valódi gyümölcsteák kívülről teljesen megújultak, a csomagoláson belül azonban továbbra is igazi gyümölcsrobbanás vár minden tearajongót.

Pickwickebb, mint valaha!A koffeinmentes valódi gyümölcsteákkal élvezetes módon növelhető a napi folyadékbevitel, hiszen a különleges ízkombinációk egyedi ízélményt nyújtanak, és a nap bármely szakában, bárki nyugodtan fogyaszthatja őket.

Az ízesített fekete teák pedig a tealevelek minden természetes jóságát megőrizve lágy ízükkel és valódi gyümölcsdarabokkal finoman kényeztetnek. Nehéz megunni a változatos, különleges fűszerezésű, egzotikus és klasszikus ízkombinációkat, melyek között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Minden csésze egy finom meglepetés, mely segíti az ellazulást egy dolgos hétköznap után, jókedvre derít, új lendületet ad, vagy megadja az alaphangot egy baráti beszélgetéshez.

Megnézem
Összes kép (1)

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top