Gasztro

Macskaeledelt szolgáltak fel az elegáns étteremben

Francia séf készítette a fogásokat.

Macskanapot tartottak a hétvégén az elegáns, New York-i Mon Petit étteremben. Az esemény alkalmából Phillipe Batton francia séf készítette el azokat az embereknek szánt fogásokat, melyek küllemükben igencsak hasonlítottak a macskaeledelre.

A menüben olyan ételek szerepeltek, melyek többségét vélhetőleg a cicák is örömest elfogyasztották volna, ám csak a vendéglátóhely 175 törzsvendége kaphatott belőle: pulyka terrine, tonhal bonitó pehellyel, krémes tenger gyümölcsei leves, főtt csirkemell, sült marha és tenger gyümölcsei, csirke- és pulykafalatok csészében, valamint crème brûlée.

Macskaeledelt szolgáltak fel az elegáns étteremben

Forrás: Foodbeast

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top