Gasztro

Marcipán és datolya csokiba mártva – érzéki élvezet

A roppanós csokoládé, majd a kissé rágós, de érzékien édeskés íz után elérsz a marcipánhoz, mely minden érzékedet felébreszti. Imádni fogod.

Marcipán és datolya csokiba mártva - érzéki élvezet

 

Hozzávalók:
500-600 g datolya
200 g marcipánmassza
1 ek konyak
200 g (jó minőségű) étcsoki

 

Az elkészítés módjáról a Klarissza falatozója blogon olvashatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése