Gasztro

Szezonkezdő spárgás rizottó

Kezdd az idei spárgaszezont egy egyszerű, de nagyszerű étellel: készíts spárgás rizottót. Bloggerünk segít, hogyan.

Hozzávalók

• 1 bögre arborio rizs (rizottó rizs)
• 1 üveg fehérbor (ha valaki nem vágyna a piás rizottóra, akkor egy pohár fehérbor és kb. 3-4dl alaplé)
• 1 csomag zöld spárga (mert jobban mutat a fehér rizsben)
• 4 dkg vaj
• 3 ek olívaolaj
• 1 fej vöröshagyma
• 1 gerezd fokhagyma
• 1 marék parmezán
• 1 csipetnyi sáfrány (vagy sáfrányos szeklice)
• frissen őrölt bors
• só

Az elkészítés menetét a Hétköznapi Ínyenc blogon találod.

Szezonkezdő spárgás rizottó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése