2014. Május 04.
Főzőiskola – Zöldségek tisztítása, darabolás:
Egy jó zöldséghámozó és egy éles kiskés. Ez a két dolog alapvető a zöldséghámozásnál. Ám még fontosabb a forma: hogy mit milyenre vágunk, meghatározó az ízélmény szempontjából. Nézd meg mai főzővideónkat, hogy megtudd a trükköket.
még több cikk
Ezzel foglalkozik Vadon Jani, mióta elköszönt Balázséktól
Csillagjegyek, akiknek a változást hoz az április
5+1 probléma, ami miatt beszélnünk kell a frizbis Varga Judit-interjúról
Csillagjegyek, akiknek remekül sikerül az április
Kajdi Csaba Ördög Nóráról: „Mórahalmi szűzanyának állítja be magát, miközben nem az”
Annyira jól néz ki a modell, hogy azt hiszik róla, mesterséges intelligencia alkotta
A Házasság első látásra Jánosa úgy érzi: a felesége ország-világ előtt megalázta őt
Sokáig küzdött függőségével Peller Mariann: „Euforikus örömet éreztem ettől”
Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.