Gasztro

Kata főz: trükkös házi kolbász otthon

Nem kell egy komplett disznóölést levezényelnünk ahhoz, hogy egy kis finom házi kolbászt készíthessünk magunknak. Sőt, még kolbásztöltőt sem kell beszereznünk hozzá, megteszi egy fugázáshoz használatos kinyomó pisztoly. Kata megmutatja, hogyan használd.
Angyalosy Kata
Ha valaki olyan szerencsés helyzetbe kerül, hogy a francia–német határ közelében él húsz évet, az a levegővel szívja magába a gasztronómia szeretetét. Kata megannyi főzőkurzus után, Michelin-csillagos séfektől ellesett trükkökkel a kuktafazekában tért haza három évvel ezelőtt. Innen pedig csak egy lépés volt, hogy valóra váltsa álmát, és megnyissa saját lakáséttermét. Azóta pedig a gasztronómia tölti ki a mindennapjait, szentül hisz a fűszerek hatalmában és a minőségi alapanyagok fontosságában. Folyamatosan próbál valami újat kitalálni, legyen szó akár rántott húsról, akár bonyolultabb fogásról, egy biztos, nála mindig kerül valamilyen trükk is a tányérra.

A korábbi videót itt találod!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top