Tízperces csirkesült tésztasalátával

cafeblog/rupanerkonyha | 2015. Augusztus 28.
Nagyon könnyen elkészíthető és emellett igazán sokoldalú fogás, gyors, laktató, finom, és még variálható is!

Egy adag csirkesült valóban tíz perc alatt megsül, és egy kerti grillezés illúzióját nyújtja ízével és illatával. Még csak olajat vagy zsírt sem kell használnunk ahhoz, hogy tökéletesen omlós, nem száraz, hanem szaftos, ezúttal kerti fűszerekkel gazdagított, ínycsiklandó csirkemellszeleteket varázsoljunk az asztalra. Ismét a Maggi Papiruszt használtam, nagyon szeretem, mert fogom a hússzeleteket, belecsomagolom a színes fűszerekkel gusztusosan megterített papírba, és ezennel itt a munka vége.
Mellé egy kedvenc családi köretet dobtam össze, egy tésztasalátát, ami abbahagyhatatlan.

Hozzávalók:

A húshoz:
• 40-50 dkg csirkemell ujjnyi vastagságra szeletelve
• 1 csomag Maggi Szaftos Csirke Steak alap (kerti fűszeres) Papirusszal

A tésztasalátához:
• 250 g orsótészta kifőzve
• 3 főtt tojás
• 1 kis poharas 20%-os tejföl (240 g)
• fél-egy tejfölös pohárnyi light majonéz (ízlés szerint)
• 1 mokkáskanál só
• fél mokkáskanál bors
• 1 teáskanál mustár
• 1 tejfölös pohárnyi konzervkukorica
• 1-2 pritaminpaprika
• 1-2 fej lila hagyma

Az elkészítésről a Rupáner-konyha blogon olvashatsz!

Exit mobile version