Gasztro

A minden ízében egészséges étkezésért

Ha az egészséges táplálkozás és életmód kerül szóba, előfordul, hogy képletesen szólva a tetőnél kezdjük építeni a házat: vagyis a kinézet és az ezt szolgáló, gyakran egyoldalú diéták kerülnek előtérbe. Pedig a megvonáson alapuló étrendek sem élettani, sem pszichés szempontból nem tarthatók fenn hosszú távon, és szélsőséges esetben táplálkozási hiányállapotot okozhatnak.
A minden ízében egészséges étkezésért

Sokkal helyesebb, ha az építkezést az alapoknál kezdjük, és azokra a tápanyagokra koncentrálunk, melyek egészségünk és közérzetünk szempontjából meghatározó szerepet játszanak.

Mindenekelőtt ide tartozik a szív- és érrendszer, valamint a csontok és a fogak egészsége. Ezek karbantartásában hű társunk lehet a Vénusz életmód termékcsalád, mely háromféle kenőmargarint és kétféle étolajat tartalmaz, és kifejezetten az egészségtudatos, modern táplálkozási igényekre készült.

A minden ízében egészséges étkezésért

Szívünk egészségét nagyban befolyásolja szervezetünk koleszterinszintje. A beszédes nevű Vénusz Cardio kenőmargarin rendszeres fogyasztása növényi szterintartalmának köszönhetően már három hét alatt csökkentheti a vér koleszterinszintjét. A változatos étrendbe illesztett Vénusz Omega3&6 étolaj és kenőmargarin Omega-3 és Omega-6 zsírsav tartalmuknak köszönhetően nemcsak a normál koleszterinszint fenntartásában segítenek, hanem esszenciális zsírsavakkal is ellátják szervezetünket. A Vénusz D-vitamin kenőmargarin és étolaj termékekben található D-vitamin pedig elősegíti a kalcium felszívódását, így gondoskodva a csontok és fogak egészségéről.

Kattints, és fedezd fel a Vénusz Életmód termékcsaládot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top