Gasztro

4 spórolós utazási tipp májusra

Ha van a zsebedben egy SZÉP kártya, minden adott ahhoz, hogy kicsit kirúgj a hámból pluszköltség nélkül. Mutatjuk is, hogyan!
4 spórolós utazási tipp májusra

1. Válaszd a szezonális csomagajánlatot!

Ha egyáltalán nem szeretnél gondolkodni azon, hogy hol egyél, milyen programokon vegyél részt, vagy mit csinálj a szállodában, kiváló csomagajánlatokat találsz, melyekben már előre összeállítják neked a környékre jellemző legjobb dolgokat.

Sok helyen túrázás, kerékpárbérlés, termálfürdőzés is már benne van a csomagban a szállás és az étkezés mellett. A SZÉP kártyáról mindent lehet fizetni, sőt a szállásra és a fürdőkre, wellnessezésre mind a három zsebből költhetsz korlátlanul. A legjobb az egészben az, hogy lényegesen kedvezőbbek a csomagajánlatok, mintha mindent magad válogatnál össze. Innen válogathatsz!

2. Utazz hétköznap!

Vegyél ki pár napot és csináljatok barátnős kedd-szerdát, mert akár olcsóbban is kaphattok szállást, és biztos lesz helyetek a legjobb éttermekben is. A számlával sem kell törődnötök, mert a SZÉP kártya vendéglátás alszámláról tudtok fizetni. Itt gyűjtöttük össze a SZÉP kártyákat elfogadó éttermeket.

3. Kulturálódj!

Nézz meg egy jó kiállítást, koncertet, menj színházba akár az ország másik felére, mert a SZÉP kártyád szabadidő keretét ezekre mind felhasználhatod. Ha nyárfüggő vagy, akkor is van egy jó tippünk: a nagy nyári fesztiválokra is vidáman megvásárolhatod a napi jegyet vagy bérletet a SZÉP kártyáról! Itt találod a nagy nyári fesztiválokat!

4. Fizess most, utazz később!

Ha tényleg nincs időd a nyári szabi előtt elutazni, válasszátok ki most a vakáció célpontját és fizessétek ki előre a szállást a SZÉP kártyáról – mielőtt lejár a 2014-es keret érvényessége, és visszaszáll a munkáltatódra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top