Így készül a szuperegészséges krumplis-spárgás pite – videó

nlc | 2016. Június 27.
Ettől a kiadós pitétől nem maradsz éhes, az biztos!

 Az antioxidánsokban gazdag és fogyókúrabarát spárga adja a különleges ízt, a krumpli teszi bele az anyagot, a többféle sajt pedig ellenállhatatlanná ezt az isteni pitét, amit azonnal el akarsz majd készíteni. Mutatjuk!

 Hozzávalók 9 szelethez:

Elkészítés:

  1. A felszeletelt krumplikat áztasd vízbe 10 percre, majd hagyd száradni.
  2. Egy közepes méretű tálban keverd össze a tejszínt, a sót, a borsot, a fűszerkeveréket és a vajat. Áztasd bele a krumpliszeleteket, majd kavard el úgy, hogy mindegyik szeletre jusson a szószból.
  3. A leveles tésztát szórd meg a parmezán sajttal, pakold rá a krumplikat. Ekkor jöhet rá a kecskesajt, valamint egy csipet só, bors. 200 fokos sütőben 30 percig süsd.
  4. A spárgákat hámozd meg, és a lefejtett részüket ízesítsd a maradék sóval, borssal, olívaolajjal és citromlével.
  5. Pakold a spárgát a pite tetejére és már eheted is!

Forrás: BuzzFeed

Exit mobile version