Gasztro

Édes bűnbeesés kimaxolva: fehér csokis forró csoki

Tegyétek el a mérleget, ne számoljátok a kalóriákat, csak adjátok át magatokat ennek a forró csokinak.

Fehér forró csoki

Hozzávalók:

  • 1 l (zsíros) tej
  • 1 teáskanál fahéj
  • 2 csipet (őrölt is jó) reszelt gyömbér
  • 10 dkg (felkockázva) fehér csokoládé
  • 1/2 teáskanál mogyoróvaj
  • 3/4 teáskanál vanília aroma
  • 1/4 teáskanál kardamon
Kategóriadesszert
Elkészítési idő15 perc
Nehézségi szintkönnyű

Elkészítés

A tejet felmelegítjük és megolvasztjuk benne a forró csokit. Ezután hozzáadjuk mogyoróvajat, és a fűszereket, majd összeforraljuk. Vigyázzunk, hogy ne fusson ki a tej! Melegen, keksszel tálaljuk.  

 

Még több forró csokoládé az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top