Gasztro

Pizzás hagymakarikák – a tökéletes nasi

Ha van olyan, amiért megéri félretolni kicsit az egészséges ételeket, az ez a pizzás hagymakarika. Házi készítésű ízbomba, ami két isteni finomság házasításából csinál még tökéletesebb nassolnivalót! Kötelező kipróbálni.

 Néha muszáj kicsit felfüggeszteni a diétát, és engedni a nem túl egészséges, ellenben nagyon finom falatok csábításának. A hagymakarika eleve csodálatosan finom ropogtatnivaló, ez a változat pedig egyenesen mennyei – esti filmhez, vendégvárónak, bánatűzőnek, gyerekzsúrra, szóval tényleg minden alkalomra bomba jó ötlet.

Az egészet ott kell elkezdeni, hogy a felvágott hagymakarikákba pizzafeltéteket – szalámit, mozzarellát, paradicsommártást és némi parmezánt – töltünk, majd az egészet lefagyasztjuk, hogy jól kezelhető korongokká szilárduljanak. Innen már csak annyi a dolgunk, hogy a korongokat szabályosan bepanírozzuk, és bő olajban ropogósra süssük őket.

És élvezzük a mennyei falatokat:

 

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top