Gasztro

Nincs vége a pizzaterrornak: valaki tejbe mártott pizzával sokkolja a netet

Furcsa jelenségnek lehetünk tanúi mostanában: mintha azon versenyeznének az internetezők, hogy ki tudja sikeresebben megszentségteleníteni a pizza intézményét!

Ha már az ananászos pizzától is kiver a víz, a majonézes-borsós pizzától pedig – sok internetezővel együtt – te is frászt kaptál, készülj lelkiekben, mert újabb atrocitás érte kedvenc olasz ételedet! Egy twitterező olyat tett, amit azelőtt soha senki: egy pohár tejbe mártva fogyasztotta el a pizzáját.

Legyünk jóindulatúak, és tudjuk be a kísérletezőkedvnek a szentségtörést? Akár így is tehetnénk, ha az illető kiköpte volna az első falatot, és nem értékelte volna “tökéletes párosításnak” a tej és a pizza kombinációját. Márpedig így tett. A miheztartás végett, három okot is tudunk, miért nincs igaza: egyrészt, a pizza nem csokis keksz. Másrészt, a pizza a szósz és a sajt miatt már önmagában elég szaftos, nincs szüksége további lágyításra. És végül: a mártogatás után vajon megissza a sajtos-paradicsomos tejet is?!

Egy szó mint száz, örüljünk, hogy létezik egy olyan tökéletes étek, mint a pizza, és ne mártogassuk ész nélkül ide-oda. Igyunk hozzá egy kólát, arra a pizzák istene is rábólintana!

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top