Gasztro

Kitört az újabb pizzabotrány: az új-zélandi miniszterelnök spagettit tett a pizzára

Egyesek nem tudják elfogadni, hogy vannak dolgok, amik úgy jók ahogy vannak, és nem szorulnak változtatásra. Ilyen az új-zélandi miniszterelnök is, aki azt hitte, konzervspagettivel javíthat a pizzán. Tévedett.

Egyszerűen érthetetlen, egyesek miért érzik úgy, hogy tovább kell fejleszteniük egy olyan önmagában csodálatos ételt, mint a pizza,. Az ananász például régóta megosztó feltét, de az utóbbi időben csak gyarapodtak a pizza ellen elkövetett merényletek: néhány önjelölt gourmet borsóval és majonézzel vagy tejbe mártva fogyasztotta, nem kis port kavarva az interneten.

És hiba lenne azt hinni, hogy bízhatunk a világ vezetőinek ízlésében: az új-zélandi miniszterelnök, Bill English például elég gyomorforgató vacsorával lepte meg a családját. A pizzára spagettit tett feltétként, de nem ám egy ínycsiklandó, házi recept után. Fogott egy előre elkészített, paradicsomszószos konzervspagettit (már ez sem hangzik túl biztatóan), majd egy kis sonka kíséretében a mirelit pizzára öntötte. A mutatványt pedig büszkén ki is posztolta a Facebook-falára – ahol nem rajongott mindenki feltétlenül az ötletért. Ti mit szóltok a spagettis pizzához?

Kitört az újabb pizzabotrány: az új-zélandi miniszterelnök spagettit tett a pizzára

  Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top