Gasztro

Vegán mangófagyi pisztáciával

Ez az isteni, házi mangófagyi az egész nyaradat megcsinálja!

 Úgy döntöttünk, dacolunk ezzel a borús idővel egy igazi, kánikulába való fagyirecepttel! Készítsd el már most, vagy raktározd el a receptjét a hőség idejére, de ezt a krémes és üdítő, cukor- és tejmentes mangófagyit biztos, hogy ki kell próbálnod! 

Vegán mangófagyi pisztáciával

Vegán mangófagyi pisztáciával

Hozzávalók:

  • 4 érett mangó
  • 3/4 csésze sűrű kókusztej
  • 3-4 ek pisztáciamorzsa

Elkészítés:

  1. A meghámozott, feldarabolt mangót dobd turmixgépbe. Turmixold krémesre, majd tedd félre. 
  2. A kókusztejet verd habosra, majd a mangópürével együtt tedd vissza a turmixba, és keverd össze.
  3. Öntsd a krémet egy tálba, és keverd bele a pisztáciamorzsát.
  4. Lefedve tedd be a mélyhűtőbe pár órára, vagy egy éjszakára. Fogyasztás előtt engedd, hogy felengedjen egy kicsit, majd tálald még egy kis pisztáciával a tetején. Élvezd!

Tipp: ha van házi fagylaltgéped, használd azt a turmix helyett!

cookingcurries

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top