Gasztro

Ezeket tedd a salátádra, hogy gyorsabban fogyj!

Ha unod a paradicsomot és az uborkát, de maradnál a fogyókúrás vonalon, adunk pár izgalmas tippet, hogy mivel dobhatod fel a salátád!

Kiadós saláták segítségével növelni a zöldségfogyasztásodat szuper módja a fogyókúrának, azonban nem mindegy, milyen feltételekkel pakolod meg a tálad. Szerencsére a salátád anélkül is lehet izgalmas és ínycsiklandozó, hogy kalóriabombává változna. Mutatjuk, mivel dobd fel, ha a fogyókúra közepén tartasz!

Turbózd fel a fogyókúrád ezekkel a diétás saláta feltétekkel!

Körte

A körte bizonyítottan étvágycsökkentő hatású, miközben alig van benne kalória: egy közepes körte felében mindössze 52 kcal található – a 2,8 gramm rost mellett, amitől tuti nem leszel egy darabig éhes!

Áfonya

Te is azok közé tartozol, akiknek nem létezik főétkezés desszert nélkül? Ha áfonyát adsz a salátádhoz, természetes édes íze miatt lehet, hogy a desszertre sem fog annyira fájni a fogad! Mindeközben az áfonya alig tartalmaz kalóriát (negyed bögrényiben mindössze 21 van), de kiválóan telít, sőt még a hasi zsírpárnákkal is felveszi a küzdelmet!

Mandula

A mandula szuper forrása az egészséges zsíroknak, a rostoknak és a fehérjének is. Ha hiszed, ha nem, azáltal, hogy valami ropogósat adsz a salátádhoz, az agyadban azt az érzést kelted, mintha többet ennél – így kevésbé leszel éhes.

Túró

Ha sajtot kívánsz a salátádra, helyettesítsd inkább túróval, ugyanis kevesebb zsiradékot, de ugyanannyi proteint tartalmaz.

Avokádó

Az avokádó lesz a fogyókúrás salátád legjobb barátja: a ropogós salátaleveleknek krémes textúrát ad, a benne lévő rost pedig anélkül telít el, hogy felfújna. Az egészséges zsírokban gazdag avokádó ráadásul a hasi zsír mennyiségét is csökkenti. Kalóriatartalma azonban magas, ezért egy salátára érd be egy negyed vagy egy fél avokádóval.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top