Gasztro

Kellemetlen meglepetés várta anyát és fiát a gyorsétteremben

Nem elég, hogy 15 percen keresztül várakoztatták őket, a csomag felbontása után gusztustalan titokra derült fény.

Az eset az ausztráliai Brisbane városától délre található Gold Coast egyik gyorséttermében történt, ahováa Laura Havener fiával együtt hajtott be, hogy az autós ablaknál leadja a rendelését.

Ezek után mintegy 15 percen keresztül várakozniuk kellett, mivel Laura elkövette azt a hibát, hogy extra salátát kért a hamburgerébe. Miután megkapták a rendelésüket, Ms. Havener fia felbontotta a sajátját, majd megkérdezte: „Anya, te haraptál bele a szendvicsembe?”

Az anyuka erre annyit válaszolt, hogy nem, mivel ő nem szereti azt a fajta szendvicset, amit a fia rendelt. Ezután kibontották a teljes csomagot, és az alábbi látvány tárult a szemük elé.

Mindkét szendvicsből hiányzott egy-egy harapás (Fotó: Laura Havener)

Mint látható, mindkét szendvicsen jellegzetes harapásnyomok láthatóak, amelyekről Havener azt állítja, nem tőlük származnak.

Miután az anyuka a fotót a történettel együtt feltöltötte a gyorsétterem-hálózat Facebook-oldalára, a Daily Mail brit lap megkereste a hely üzletvezetőjét, aki elmondta, hogy Havener telefonon közölte velük a panaszát.

„Szeretném azt gondolni, hogy egyik munkatársunk sem tenne ilyet” – mondta az üzletvezető. „Jelentenünk kell az esetet, és ki is vizsgáljuk az incidenst. A biztonsági kamerák felvételeit is visszanézzük majd, hogy megállapítsuk, ki harapott bele a rendelésbe.

A közösségi oldalon kommentelők közül sokan aggodalmukat fejezték ki az eset miatt, míg mások viccel próbálták elütni az eset élét, mondván, a középkori királyok biztonsága érdekében is alkalmaztak előkóstolókat.

Az esetet elszenvedő anyuka és a fia valószínűleg nem nevettek a tréfán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top