Gasztro

Gusztustalan tortát kapott a cukrászdából a család

Lánya születésnapjára rendelte az apa a gusztustalan tortát.

John Donohoe a La Jawaab nevű cukrászdában vásárolt lánya születésnapjára tortát. A sütemények között válogatva még meg is kérdezte az eladót, frissek-e a termékek, aki rávágta, hogy mindennap cserélik őket. Az apa végül egy fagyitortát választott, és az eladótól kapott utasítás szerint betette otthon a hűtőbe.

Forrás: Men Media

Miután három óra múlva kivette az édességet, a férfi észrevette, hogy fekete foltos penész van a tortán. Megkóstolta, majd a rossz íz után gyanakodni kezdve megtalálta a doboz alján a lejárati dátumot, és konstatálta, hogy a torta négy napja lejárt. Azonnal visszavitte a cukrászdába, vissza is kapta a torta árát, de Donohoe sokkolva vette észre, hogy a többi sütemény közt is van néhány lejárt darab. 

Forrás: Men Media

A férfi rögtön jelentette az esetet az Élelmiszeri Szabványügyi Testületnek, ahol egyetértettek vele, és vizsgálatot rendeltek el a penészes sütikkel teli cukrászdában. 

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top