Gasztro

Ezek a szezon legnépszerűbb esküvőitorta-trendjei

Az esküvők fontos kelléke a mutatós és persze finom torta. Ennek is vannak ám trendjei minden évben.

Ha esküvőről van szó, az embernek elszabadul a fantáziája, pláne ha a sajátját tervezgeti. Általában a nők pörögnek rá inkább az előkészületekre. Lelkesen válogatják a dekorációt, a ruhákat vagy a menyasszonyi csokrokat, és persze a tortát sem hagyják figyelmen kívül. Az egy dolog, hogy kellő méretű legyen az egész násznép cukoréhségének csillapítására, de az sem mindegy, hogyan néz ki. Íme az idei esküvőitorta-trendek!

Sokféle tortát láttunk már, melyek minden képzeletet felülmúltak szépségben vagy ízben. Volt már trendi a macaronos vagy a fondantborítású torta, de a legújabb versenyző a naked, vagyis „meztelen torta”. Az édesség onnan kapta a nevét, hogy alig vagy nem rendelkezik semmilyen mázzal, csupán egyszerű töltelékkel rendelkező piskótáról van szó. 

Faye Cahill, a Sydney Faye Cahill Cake Design tulajdonosa elmondta, hogy a idén a naked torta díszített változata elég népszerű lesz, illetve a torták mint művészi alkotások fognak megjelenni. A festett vagy csurgatott minták vagy az apró díszítések, illetve a virágos díszek fognak dominálni a most következő tortatrendekben. Utóbbi esetében Faye azt tanácsolja, hogy költséghatékonyság céljából egyfajta virágot válasszunk ki.

Tehát úgy néz ki, a letisztult, finom, elegáns formák és a visszafogott dekorációk várják majd az ízlésre sokat adó menyasszonyokat és vőlegényeket 2018-ban.

C A K E • L O V E ! Nanda's gorgeous Gold Leaf Panels over pearlised Gold Hexagonal Tiers... Stunning. #FayeCahillCakeDesign #Sydney

Faye Cahill Cake Design (@fayecahillcakedesign) által megosztott bejegyzés,

How high can a double height Kransekake go? You'll have to head to FB later today to find out. 😉 #FayeCahillCakeDesign #Kransekake

Faye Cahill Cake Design (@fayecahillcakedesign) által megosztott bejegyzés,

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top