Gasztro

Kiakadtak az olaszok az egészségesebb pizzán

A híres séf kihagyott belőle egy összetevőt, egyet pedig egészségesebbre cserélt. Micsoda szentségtörés!

Carlo Cracco Michelin-csillagos séf és tévés személyiség némileg megváltoztatta a Margherita pizza receptjét: egészséges, teljes kiőrlésű gabonával készítette a pizzatésztát, a bazsalikomot pedig kihagyta a feltétből. Mindezzel hatalmas szentségtörést követett el az olaszok szemében.

Így néz ki a „szentségtörő” pizza (Fotó: Facebook)

A recept mellett sokan kiakadtak a pizza árán is, ugyanis 16 euróba kerül, miközben a hagyományos változat általában 5 euró körüli áron kapható.

Insanity Page (@insanitypage) által megosztott bejegyzés,

„Biztosak vagyunk benne, hogy senki sem szándékozik megkóstolni Carlo Cracco újragondolt pizzáját, kivéve talán néhány külföldit, aki ki akarja próbálni az új éttermét” – írta Ernesto Pentaglia étteremkritikus.

Today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top