Gasztro

Csúnyán beégett ezzel az ételfotóval az Instagramon felvágó nő

Egy emberként nevet az internet azon a nőn, aki kínos bakit ejtett, miközben lefotózta vacsoráját, és posztolta az Instagramra. Nem azért nevetik ki, mert nem sikerült túl gusztusosra a fénykép.

Sajnos a hazugság az életünk része, az a baj vele, hogy előbb-utóbb kiderül a turpisság és akkor olyan kellemetlenül érezi magát az ember, mint az a nő, akin most az egész internet kacag egy félresikerült ételfotó miatt.

A lenti képet úgy posztolta a közösségi médiába egy nő, hogy azt írta képhez: házi készítésű zöld thai curry. Valóban, a tányéron ott gőzölög a bébikukoricás-paprikás-zöldbabos curry néhány csirkemelldarabkán, alatta ott a rizs, a halom tetején pedig két nagyon menő, kis zöld levélke.

forrás: instagram

Viszont az élelemes internetezők egyből kiszúrtak valami mást is a képen, egy apró kis ottfelejtett részletet, ami sutba vágja a jól felépített házi készítésű koncepciót. Te is észrevetted? Nem? Mutatjuk:

forrás: instagram

Igen. Ez tök véletlenül egy boltban kapható, Waitrose márkájú zöld thai csirkés currynek a csomagolása, ami valószínűleg nem tegnapról maradt az asztalon. Kínos. 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top