Gasztro

Öltözéke miatt dobták ki az étteremből ezt a nőt

Ruhája miatt küldték ki a nőt egy étteremből, mert más vendégek túl provokatívnak találták.

Sueretta Emke a Facebookon osztotta meg felháborodását és megszégyenítésének történetét.

Egy vasárnap este tértek be férjével és barátaival Suerettáék a közeli étterembe, ahonnan szó szerint kirúgták, mert túl provokatívan volt felöltözve.

A nőn egy sort és egy trikó volt, épp úgy volt felöltözve, mint bármelyik ember hétvégén, amikor elugrik a gyerekekkel és a barátokkal az állatkertbe.

Már egy ideje ott időztünk az étteremben, épp gyümölcsért mentem a pulthoz, amikor az étterem menedzsere megszólított, és közölte, hogy panaszkodott egy másik vendég, amiért túl provokatívan vagyok felöltözve. Ezért tegyek magamra valamit, vagy hagyjam el az éttermet. Elmagyaráztam, hogy már több mint egy órája ott voltunk, és nem érzem úgy, hogy kihívó lenne a ruhám, de ahogy a ruhámat nem tudtam megváltoztatni, úgy a menedzsert sem érdekelte az érvelésem. Ekkor megkértem, hogy jelölje meg azokat a pontokat, ahol szerinte provokatív az öltözékem. Azt válaszolta, hogy ez nem az ő véleménye, erre kérték más vendégek, és ez egy családias étterem, ha más panaszkodik, akkor mindig kérni fogják az érintettet, hogy változtasson. Kértem, hogy mutassák meg az étterem dress code-ját, de nem volt ilyenjük. Láttam az étteremben lengébben öltözött nőket, akiknek nem szóltak, de én nem vagyok vékony és így szexi sem. Mivel egyre jobban néztek, elhagytuk az éttermet. 

Bejegyzésében még elmondta, hogy ez egy olyan póló, amilyet még sosem hordott, most sem akarta, de a férjének nagyon tetszett, és azt akarta, hogy viselje. Ezzel örömet akart szerezni neki, de totál szívás lett, mert emiatt megszégyenítették.

 

Via: Daily Star

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top