Gasztro

Schobert Norbi videóban magyarázza, hogy nem is szelfizett Benke László temetésén

A fitneszguru hosszú videójában nyomorultnak nevezte azokat, akik a fotó miatt kritizálták őt.

Pénteken tartották a június 7-én elhunyt Benke László temetését, amelyen több ismert ember, köztük Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka is részt vett. A csendes megemlékezés azonban nem várt fordulatot vett akkor, miután a fitneszházaspár Norbi közösségi oldalán közzétett egy közös fotót az eseményről. Ezt a képet utóbb a gyalázkodó kommentek miatt el is kellett távolítaniuk.

A történet azonban nem ért itt véget. A hvg.hu szúrta ki, hogy Schobert Norbert új videót tett közzé az oldalán, amelyben arról beszél, hogy a temetésen készült fotó valójában egyáltalán nem szelfi volt. „Valahol úgy éreztem, megosztom az emberekkel, akik nem jöttek el, hogy búcsúzom egy barátomtól. Ránéztem a telefonomra és azt mondtam: oldalról – ott álltunk megrendülve – nyomunk magunkról egy fotót, és ezt én majd kirakom, hogy lássátok, elköszöntünk egy barátomtól. Na, ennyi. Nekem ez nem szelfi.”

Miután a videóhoz is érkezett néhány kritikus komment, Norbi elmagyarázta, pénteken azért vette le a fotót, mert a kritizáló kommentelők szerinte beszennyezték Benke Laci bácsi emlékét. „Annyi ilyen nyomorult volt, hogy ezek a kommentek, ez az elfojtott düh – ami nem tud kitörni a saját nyomorult életéből, így találni kell egy bűnbakot, hogy a benne felgyülemlő gennyet le tudja vezetni – úgy éreztem, ez beszennyezi ennek az embernek az emlékét” – mondta Schobert, aki ezután elmagyarázta azt is, szerinte mi az, amit nem illik kirakni a Facebookra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top