Gasztro

Csak folyadékon él ez a nő

Állítólag 97 nap volt a leghosszabb idő, amíg nem evett.

A 25 éves, Minneapolisban élő Audra Bear azt állítja, nincs szüksége többé élelmiszerekre, mert a légzőgyakorlatokból, gyümölcslevekből és különböző teákból elég energiát kap. Mindezt úgy magyarázza, hogy a prána egyfajta energia és, amikor lélegzünk, nemcsak az oxigént, hanem a pránát is belélegezzük. Ez pedig táplál minket, megfelelő légzőgyakorlatok végzése esetén.

A fiatal nő egyébként alkalmanként eszik ételeket, amikor a családjával vagy a barátaival van, de azt mondja, hogy nem azért, mert szüksége van rá. Elmondása szerint 97 nap volt a leghosszabb idő, amit étkezés nélkül töltött. Mint mondta, eredetileg sosem volt az a célja, hogy leszokjon az evésről, de miután elkezdte rendszeresen napi 40 percig csinálni a légzőgyakorlatait, azt vette észre, hogy egyáltalán nem éhes.

A táplálkozási szakértő arra figyelmeztet, hogy ez az életmód hosszútávon veszélyes lehet, mert a test nem jut hozzá olyan tápanyagokhoz, amelyekre szüksége lenne a megfelelő működéshez.

Via

Kiemelt kép: illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top