Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Gasztro

Ez az étterem mindent megtesz azért, hogy az első randi zökkenőmentes legyen

Nincs több kínos feszengés a számla körül...

Egy edinburgh-i étterem új számlafizetési politikát vezet be annak érdekében, hogy kellemessé tegye az első randit. A Blackwood Bar and Grill nevű étterem azt reméli, hogy ez az új konstrukció megszünteti az első randik számla körül kialakuló kínos pillanatait.

iStock

Akik szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, azoknak a foglalás közben jelezniük kell az étteremnek telefonon vagy akár online. Amikor azt asztalt kiszolgáló pincér meghozza a számlát, mindenki számára külön, fogások szerint lesz felosztva a fizetnivaló. Garry Harding, a Blackwood étterem vezetője ezt a politikát „21. századi elrendezésnek” nevezte.

Amikor a számla megérkezik, az mindig kellemetlen beszélgetéseket generálhat két ember között, ezért vállalkozásunk egyik fő feladatának tekintjük, hogy megszabadítsuk vendégeinket e kínos pillanatoktól” – mondja, majd hozzáteszi: „Szeretünk másképp csinálni dolgokat, mint a többiek, és rajtunk kívül nincs a városban más hely, mely hasonló konstrukciót ajánlana.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top