Gasztro

Feladta állását, hogy egész életében gyorskajákat ehessen

Képes 10 ezer kalóriát is megenni egyszerre!

A 22 éves Charna Rowley él-hal a gyorskajákért, olyannyira, hogy munkájában is felmondott, hogy egész nap kedvenc fogásait ehesse, és létrehozza saját evéskihívásait az interneten. Mivel videókat is készít az étkezéseiről, ő lett az első olyan influenszer, aki az evésből keresi a kenyerét. A videók alatt a nő nemcsak eszik, de a követővel is beszélget.

Fotó: iStock

Charna kimeríthetetlen étvággyal rendelkezik: négy emberre való kínai kaját is megeszik egy ültő helyében, de nem esik nehezére beburkolni két hatalmas szelet pizzát sem. Egyáltalán nincs lelkiismeret-furdalása attól, hogy alkalmanként akár 5000 kalóriát is bekebelez.

Evését egy úgynevezett ASMR-rel, vagyis autonóm érzékszervi meridián válaszmódszerrel kombinálja, mely során egy adott hangra kellemes érzések öntik el az embert. Nem véletlen, hogy már negyvenezren követik az élvezetekért.

Az evés nála nemcsak örömforrás, hanem kereseti forrás is: hetente két videót gyárt le minimum, amely 100 fontba kerül. Az más kérdés, hogy egy-egy kihívás költsége úgy 1000 fontra is rúghat, így a „cég” eddig nem túl jövedelmező

Legutóbb megpróbált egy 10 ezer kalóriás kihívást is teljesíteni, de majdnem beletört a foga – mondhatni szó szerint, mert a sok étel a fogai közé ragadt.

Annak ellenére, hogy az emberek kövérnek bélyegzik, vagy azt mondják, ha nem enne ennyit, még csinos is lehetne, Charna megtanulta figyelmen kívül hagyni a megjegyzéseket, és tovább folytatja egészségesnek nem mondható hobbiját, hátha egyszer majd tényleg megél belőle.

Unilad

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top