Gasztro

Mától a hazai a Burger Kingekben is ehetsz műhúsos hamburgert

Az Egyesült Államokban és Svédországban nagy siker, mától Magyarországon is lehet kapni a Rebel WHOPPER®-t.

Ma 25 ország 2500 éttermében, köztük a hazai BURGER KING®-ekben is egyszerre kezdik el grillezni a Rebel WHOPPER®-t. Ez lesz a márka eddigi történelmének legnagyobb termékbevezetése, ezzel együtt pedig a BURGER KING® lesz a legnagyobb európai étteremhálózat, amely növényi alapú pogácsát kínál szendvicseiben.Az Egyesült Államokban és Svédországban már nagy sikert aratott burger után Európa 25 országába is megérkezett a növényi alapú pogácsa, amely a megszokott WHOPPER® ízvilágot hozza el, csak éppen húsmentesen.

A királyi felhozatal legújabb szereplője egy szaftos, tűzön grillezett növényi pogácsa, amely a tetején friss paradicsomszeletekkel, salátalevéllel, lágy majonézzel, ketchuppal, ropogós uborkával és hagymával kerül a megszokott szezámmagos zsemlébe. A növényi pogácsák, amelyek az egyedi BURGER KING® grillen készülnek, füstös ízüknek és húsra emlékeztető textúrájuknak köszönhetően ez első harapástól az utolsóig az eredeti, ikonikus WHOPPER®-élményt nyújtják.

Burger King Rebel WHOPPER®

Rebel WHOPPER®

A Rebel WHOPPER® tökéletesítése már jó ideje zajlott, a BURGER KING® a növényi alapú termékek nehézsúlyú bajnokát, a The Vegetarian Butchert kérte fel a pogácsa elkészítésére. A két márka együtt hozta létre az új szendvicset, amely talán örökre megváltoztatja a gyorséttermek piacát.

David Shear, a BURGER KING® EMEA elnöke ezt mondta: „Biztosak vagyunk benne, hogy a Rebel WHOPPER® egy olyan szendvics, amelyre már régóta vártak a vendégek, és amely az abszolút kedvenc WHOPPER® méltó növényi alapú alternatívája lehet.”

Ezzel az új termékkel tovább bővül a BURGER KING® növényi alapú kínálata a hagyományos, ikonikus szendvicsek mellett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top