Gasztro

Húst talált a vegán hamburgerben

A vegán nő nagyon kiborult, miután lenyelte a falatot...

A brit Nic Kent a testvérével ment be enni egy nottinghami KFC gyorsétterembe a múlt hétvégén. A testvére sajtos csirkeburgert rendelt, az öt éve vegán Nic pedig vegán hamburgert kért. 

Sokat vártak a rendelésre, Nic pedig éhes volt, így amikor megkapta a hamburgerét, azonnal bele is harapott. Miután azonban lenyelte a falatot, tudatosodott benne, hogy a szendvicsben csirkehús és sajt van. 

„Elkeseredtem. Olyan régóta vagyok vegán! Fogat kellett mosnom utána” – panaszkodott a nő, aki a burger csomagolását is ellenőrizte és arra bizony az volt írva, hogy vegán szendvicset tartalmaz. A nő ráadásul laktózérzékeny, így az elfogyasztott darab sajt miatt rosszul is lett.

kfc gyorsétterem

(Illusztráció: iStock)

A történtek után a nő testvérének hamburgerét is megnézték, hátha csak összecserélték a rendeléseket, de nem, ő azt a hamburgert kapta, amit kért.

Nic mindezek után felhívta a gyorséttermet és beszélt az üzletvezetővel, a testvére pedig vissza is ment. Kárpótlásul ingyen menüt ajánlottak fel nekik, a nő azonban azt mondja, többé nem bízik bennük.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top