Gasztro

Egy óra alatt 22 Big Mac szendvicset is megeszik egy 55 kilós orvostanhallgató lány

Az új-zélandi Nela Zisserre specialitása, hogy őrült mennyiségeket eszik. Ráadásul időre.

Ránézésre senki sem gondolná, hogy a vékony, 55 kilós, 170 centi magas új-zélandi lány, Nela Zisserre hat éve indította be versenyevő pályafutását. A 27 éves orvostanhallgató egy ülésre akár 10-12 ezer kalóriát is képes magába tömni, ami elég hihetetlennek tűnik, ránézve karcsú alakjára.

Nela édesanyja hatására vágott bele a versenyétkezésbe, első versenyét rögtön meg is nyerte, mikor 19 férfit győzött le egyedül pizzafogyasztásban. A fiatal lány a profi „sportolói karrierje” mellett, ami abból áll, hogy járja a világ legnagyobb evőversenyeit, YouTube-on indított csatornájában vloggerkedik, hogy a közönség számára is megörökítse emlékezetes zabálásait. A csúcsteljesítmény ezen belül az volt, amikor egy óra alatt megevett 22 darab Big Mac szendvicset. Emellett a hölgy rántottában és hot dogban is kiemelkedően teljesít.

Még így is megtartott vékony alakjáról egyelőre annyit árult el, hogy egyébként nem eszik sokat, legfeljebb naponta 2 alkalommal, rendszeresen böjtöl, és hetente ötször is elmegy az edzőterembe.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top