Gasztro

Veres István nyerte a Bocuse d’Or hazai döntőjét

A Babel Budapest séfje győzőtt a selejtezőben is.

Szerdán rendezték a Bocuse d’Or szakácsverseny magyarországi döntőjét a Sirha Nemzetközi Élelmiszeripari és HoRaCe szakkiállítás keretében.

Idén a kötelező plusz alapanyag – sorsolás után – a káposzta lett. A hat csapat reggel óta dolgozott a fogások elkészítésén, az eredményhirdetésre nem sokkal 17:30 után került sor.

A győztes Veres István, a Michelin-csillagos Babel Budapest séfje lett, aki már a selejtezőt is megnyerte.

A második helyen Kelemen Roland (Hunguest Hotel Aqua-Sol) végzett, a harmadik Haraszti Zsolt (Société) lett.

A Bocuse d’Or magyarországi döntőjének győztese képviseli majd az országot a világ legjelentősebb szakácsversenyének májusi európai döntőjén Tallinnban.

(Kiemelt kép: Facebook / Babel Budapest)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top