Gasztro

Koronaburgerrel csábítja a vendégeket egy vietnámi étterem

A tulajdonos szerint a koronavírus-járvány idején sem szabad megfeledkezni a humorról, ezért találták ki a koronaburgert.

A koronavírus-járvány miatti közösségi távolságtartást megsínylik az éttermek is, mindenki otthon marad, így nincsenek vendégek. Egy vietnámi étterem viszont éppen a koronavírussal próbálja becsalogatni az embereket.

A hanoi étteremben a koronavírus tüskés alakjára emlékeztető hamburgert kezdtek árusítani. A hamburger buciján szarvacskák vannak, zöldes színét pedig a tésztába kevert matcha teától kapja.

Tüskés labdához hasonlító, koronavírus-hamburgert készítettek egy hanoi étteremben 2020. március 25-én (Fotó: MTI/AP/Hau Dinh)

Tüskés labdához hasonlító, koronavírus-hamburgert készítettek egy hanoi étteremben 2020. március 25-én (Fotó: MTI/AP/Hau Dinh)

„Van egy vicc, amely szerint ha félsz valamitől, meg kell enned”

– magyarázata az ötletet Hoang Tung, a Pizza Home étterem tulajdonosa.

Koronaburgerrel persze az is a céljuk, hogy egy kis vidámságot csempésszenek az emberek életébe mostani nehéz időszakban, mert a tulaj szerint a humorunkat most sem veszíthetjük el. Úgy tűnik, a hamburger bejött a vendégeknek, naponta 50 darabot ad el belőle az étterem.

(SCMP)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top