nlc.hu
Gasztro
Újranyitnak az éttermek, visszatérnek az idióta akciók is

Újranyitnak az éttermek, visszatérnek az idióta akciók is

Meg tudod enni 20 perc alatt ezt a kétkilós hamburgert? Megint jöhetnek az ehhez hasonló éttermi akciók.

Az nlc-n szeretünk beszámolni a képtelennél képtelenebb éttermi kihívásokról. Négysajtos helyett 257-sajtos pizza, 25 ezer kalóriát tartalmazó óriáshamburger, és hasonlók. Ám egy ideje a hasonló hírek elapadtak, ahogy a járvány miatt bezártak az éttermek. Most viszont egyre több helyen újranyitnak, és szerencsére az idióta akciók is kezdenek visszatérni.

Egy angliai, prestoni gyorsétterem tulaja kétkilós, 35 centis hamburgerszörnyet álmodott meg. Yunis Sevinik azt mondja, aki 20 perc alatt befalja a finomságot, 1000 fontos kupont nyer az étterembe. A bárányburgerrel 35 fontért lehet próbát tenni, egyelőre csak házhoz szállítás után, mert Angliában egyelőre szigorúbbak a járványügyi korlátozások, és az éttermek még zárva vannak.

Ez egy másik nagy hamburger (Fotó: Memphis Meats Facebook)

Ez egy másik nagy hamburger (Fotó: Memphis Meats Facebook)

Sevinik viszont már vesz fel előzetes időpontfoglalásokat nyitás utánra, és azt mondja, sokan érdeklődnek az akció iránt. A tulaj már korábban is kísérletezett rekordnagy ételekkel: tavaly két méter hosszú kebabot kínált elfogyasztásra 9 perc alatt.

Még több hír éttermekről:

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top