Gasztro

Tömeges undort váltott ki a gazdája pizzáját lenyaló kutya látványa

Moose, az ausztrál juhászkutya igazi elkényeztetett házikedvenc, akinek a gazdái jóval többet megengednek a szokásosnál. A kutya gasztrokalandjait undorodva figyelték az emberek a közösségi oldalakon.

Moose jó élete valóban irigylésre méltó, ahogy az is, hogy a gazdái, Mariah Mainelis, és a pasija, Mike semmit nem sajnálnak tőle. A kutyának saját Instagram oldalt csináltak, ahol megosztják a legújabb kalandjait, amik közé beletartozik az első szülinapja megünneplése is – írta meg a ladbible.

A nagy napon a családi vacsora házi készítésű pizza volt, amit Mariah éppen előkészített, amikor Moose fogta magát, és elkezdte lenyalni a paradicsomszószt a pizza széléről, majd rávetette magát a rászórt sajtra is. A pizzaimádó kutya esetérőlkészült videó felkerült Moose Instagram oldalára, ahol Mariah gondolta, hogy sokan undorítónak találják majd, de azt ő sem sejtette, hogy ennyire sok erős reakciót fog kiváltani. Az esetet megkoronázta azzal, hogy megírta: a pizzát ezek után annak rendje és módja szerint megsütötték, és meg is ették a pasijával. Hozzátette: vendégnek nem adtak belőle. Az embereknek ez így is elég volt ahhoz, hogy totálisan kiakadjanak, volt, aki megjegyezte, hogy Thanos az ilyenek miatt törölte el az emberiség felét egy csettintéssel a Bosszúállók-filmekben. Persze akadtak megbocsátóbbak is, sőt olyanok is voltak, akik egyáltalán nem akadtak fenn a történteken, és bevallották, maguk is csinálnak hasonlókat a házikedvenceikkel. Mi csak annyit mondunk: amíg Moosenak jó, olyan nagy baj nem lehet.

Pizzák és kutyák? Tökéletes közös halmaz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top