nlc.hu
Gasztro

Tihanyi Séf Fesztivál

Mégis lesz gasztrofesztivál itthon: megrendezik a Séf Fesztivált Tihanyban

Augusztus 20. és 23. között rendezik meg Tihanyban a Séf Fesztivált, ahol festői környezetben kóstolhatók meg a hazai sztárséfek fogásai.

Úgy tűnik végül idén sem kell lemondani a gourmet közönségnek arról, hogy együtt fesztiválozzon! Sztárséfekkel, exkluzív helyszínen, különleges kínálattal várják a hazai minőségi gasztronómia szerelmeseit a Séf Fesztiválon Tihanyban, a Belső-tónál augusztus 20. és 23. között.

A négynapos eseményen Széll Tamás, Segal Viktor, Wolf András és Varju Viktor gondoskodnak a kínálatról, a desszertet a Mihályi Patisserie biztosítja. A szervezők ígérete szerint a Séf Fesztivál Tihanyban egyedülálló gasztroélményt kínál a letisztult, hazai alapanyagokból készült ételkülönlegességek, valamint a festői környezetben töltött társasági programok kedvelőinek. A reggeli, az ebéd és a vacsora külön jegyekkel látogatható majd. A jegy magában foglalja a teljes fogyasztást, a minőségi bor- és pezsgőkínálatot.

Séf Fesztivál, Tihany

Különleges helyszínen rendezik meg a Séf Fesztivált Tihanyban (Fotó: Facebook/Séf Fesztivál)

A rendezvény étel-és italkínálatát a séfek közösen állították össze, akik személyesen is jelen lesznek a rendezvény különböző napjain, hogy a napi kínálaton túl egy általuk az eseményre megálmodott és elkészített extra fogással, séf ajánlattal is kedveskedjenek vendégeiknek.

A fesztivál első napján, augusztus 20-án érkezik így plusz fogásként Varju Viktor Vasi pecsenyéje mangalica papszeletből, hideg krumplisalátával, pénteken Segal Viktor étele a Mangalica csorba, szombaton Wolf András Mangalica pofa pörkölttel készül, a fesztivál zárónapján vasárnap pedig egy csodás desszert koronázza meg a programot, íme a Túrógombóc levendulás karamellizált sárgabarackkal, ahogy Széll Tamás készíti.

A fesztivál különleges helyszíne az örökségvédelem részét képező egykori tihanyi apátsági majorság, a Magyar Képzőművészeti Egyetem művésztelepe, melyről csodás panoráma nyílik a tihanyi Belső-tóra. A jelenlegi vírushelyzet is azt teszi indokolttá, hogy a belépés egyidőben csak korlátozott számú vendég számára legyen lehetséges. A jegyek megváltására ezért kizárólag online, elővételben van lehetőség, ezért arra biztatnak mindenkit, időben gondoskodjon magának a jegy beszerzéséről.

Az esemény online regisztrációt, jegyrendelést és a részvételi díj befizetését követően látogatható. Jegyek a Broadway Jegyirodában valamint a jegyértékesítő hálózatán keresztül vásárolhatók augusztus 10-ig. Részletes információk az esemény honlapján és közösségi felületein.

Még több fesztivál az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top