Gasztro

Gordon Ramsay drágán adott ízetlen sajtokkal szúrja ki a vendégei szemét

Kis híján nyolcezer forintba kerül Gordon Ramsay éttermében egy sajttál, amiért se nagy adagot, se igazán különleges sajtokat nem kap a vendég.

Gordon Ramsay a legkeményebb kritikus a világ gasztronómiái életében, és bár elsősorban adni szereti a kritikát, időnként azért kapni is szokott belőle. Most épp a Chelsea-ben található étterme kapja jócskán az ívet Tripadvisoron, aminek az oka, hogy ízetlen sajtokat szolgálnak fel horroráron – szúrta ki a brit Sun.

Az elhíresült sajttál Gordon Ramsay éttermében (fotó: Tripadvisor)

Az elhíresült sajttál Gordon Ramsay éttermében (fotó: Tripadvisor)

A panaszkodó vendégnek nemcsak a húsz fontba (közel nyolcezer forintba) kerülő, kiábrándító és ízetlen sajttállal volt baja, hanem szerinte a teljes választék fantáziátlanságról árulkodott. A vendég azt írja, jobban járt volna, ha inkább otthon marad a kanapéján, minthogy a kritikus Gordon Ramsay éttermében töltse az idejét és költse a pénzét. Azt reméli, az étterem dolgozói olvassák a kritikáját, és változtatni fognak, mert addig ő biztosan nem tér vissza oda, amíg nem hall arról, hogy alapos megújulásba fogtak. A kommentre egyelőre nem reagált az étterem.

Olvasnál még Gordon Ramsay-ről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top