nlc.hu
Gasztro

Új világrekord Oreo-evésben

Egy hónapra elegendő Oreót tömött magába 5 perc alatt

Szereted az Oreót? És mennyit tudnál megenni belőle 5 perc alatt? Egy londoni férfi elképesztő mennyiséget falt be belőle.
Oreo keksz

Max Stanford az Oreo-evés új világcsúcstartója: 141 darab krémmel töltött kekszet falt be csupán 5 perc alatt.

A 33 éves londoni férfi ezzel jócskán felülmúlta a korábbi csúcstartó, a kanadai Jonathan Clarke rekordját, ő ugyanis csak 78 kekszet tudott megenni ugyanennyi idő alatt.

Az Oreo-zabálós versenyt egy bártulajdonos, Craig Harker szervezte, mert megtetszettek neki az evőversenyek. A nem hivatalos verseny ötletét csak a múlt héten vetette fel.

Harker szerint az Oreót nem könnyű gyorsan megenni, ezért a résztvevők vizet is ihattak, a kekszeket pedig tejbe mártogatták. Mindenkinek saját technikája van, valaki egyszerre kettőt, más akár négyet is a szájába tesz.

A korábbi rekordot egyébként a második és a harmadik helyezett is megdöntötte: szoros versenyben Kyle Gibson 137 kekszet tömött magába, egy Dawesy „A Bestia” nevű résztvevő pedig 81-et.

(Metro)

Még több világrekord az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top