nlc.hu
Gasztro

Chips az esküvői menüben

„Esküvői lakoma”: chipset tálalt fel a házaspár a vendégeknek

Mit mondjunk, nem voltak valami bőkezűek a vendégekkel...

Az esküvő legjobb része – legalább is a vendégek számára – a lakoma, na meg az ereszd el a hajamat buli. Mindkettő remek alkalom a kapcsolódásra. Ez a pár azonban igencsak szűkmarkú volt, amikor kigondolta az esküvői menüt.

Chipset táltaltak fel az esküvői "lakomán"

Chipset táltaltak fel az esküvői „lakomán” (Fotó: Unsplash)

A fotók tanulsága szerint ugyanis a vendégek néhány apróra vágott zöldséget, egy zacskó chipset, egy fél szendvicset, és néhány apró gyümölcsöt kaptak fogpiszkálón. Mindennek nagyon örül mondjuk egy kisgyerek uzsonnára, de valljuk be, nem egy lakodalmi fogás.

Mindemellett a dizájn is hagyott némi kívánnivalót maga után, eléggé szedett-vetett volt, például a székek sem illettek össze, amiről egy csalódott koszorúslány posztolt is egy fotót a közösségi média oldalára.

„Megkaptuk az »ételt«, ami egy fél szendvics volt, fogpiszkálóba szúrt gyümölcs, némi zöldség egy csészében és egy zacskó chips.”

Mindezzel persze semmi baj nem lett volna, hiszen nem kell minden esküvőnek a rongyrázásról szólnia, de talán mindenki jobban járt volna, ha szólnak, hogy legalább tele hassal érkezzenek a szertartásra.

(via)

Ezek viszont nem akármilyen esküvői torták

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top