Gasztro

KFC-menü 100 napon át – erre vállalkozott egy ausztrál férfi

Van, aki aggódik az egészségéért, pedig a fele még hátravan.

Sokan emlékeznek még a 2004-es Super Size Me című dokumentumfilmre, aminek készítője, Morgan Spurlock vállalta, hogy 30 napig kizárólag a McDonald’s által forgalmazott élelmiszereket fogyaszt. A Super Size Me végkövetkeztetése nem vette el mindenki kedvét attól, hogy hasonló fába vágja a fejszéjét. Egy ausztrál férfi, Seamus Murphy  úgy döntött, hogy 100 napon keresztül minden nap megeszik majd egy Zinger menüt a KFC-től. Most nagyjából a felénél tart a kihívásnak, és hol máshol közvetítené, hol tart éppen most, ha nem a TikTokon.

Sokan vannak, akik aggódnak amiatt, hogy ez a 100 napos kihívás rossz hatással lesz majd az egészségére, de ő mindenkit megnyugtatott, hogy régóta készül már erre a mutatványra. Persze messze még a vége, és míg az ötödik napon egyébként 66.5, kilogrammot nyomott, és a 19 napra már fel is szedett egy kilót, írja a LadBible.

Egy ilyen kihívásnak persze azét van anyagi vonzata is, 1145 ausztrál dollárba, vagyis körülbelül 250 ezer forintba kerül a mutatvány, ha végigcsinálja a száz napot. Természetesen vannak támogatói, akiket a segítségükért cserébe természetesen meg is említ a videóiban.

Amellett, hogy egymás után tömi magába a csirkefalatokat, arra is időt szakít, hogy kiálljon egy fontos ügy mellett, több mint 7000 követője figyelmét például felhívta arra, hogy támogassák azt az ausztrál Black Dog kutatóintezetet, ami kifejezetten lelki egészségvédelemmel foglalkozik.

Nem akarom, hogy pénzt vagy ételt küldjenek nekem az emberek, hiszen sokan vannak, akik ezekre sokkal nagyobb szüksége van.

  – fejtette ki egyik videójában.

Rántott csirke

Rántott csirke salátával (Fotó: Pixabay)

(via)

Csipegess a rántott csirkés hírek között:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top