nlc.hu
Gasztro

Korábban nyitnak az Aldi üzletek

Változtatott az Aldi a nyitvatartásán a vásárlói visszajelzések miatt

Hétköznap és szombaton előbb nyitnak, vasárnap pedig később zárnak az üzleteik. A változtatásokra a járványhelyzet és a vásárlóik visszajelzései miatt volt szükség.

Az Aldi Magyarország hétfőn a Facebook-oldalán közölte, hogy csütörtöktől (11.19.) új nyitvatartással várják a vásárlókat. A változtatásra elsősorban a saját tapasztalataik, valamint a vásárlóik visszajelzései alapján volt szükség – szúrta ki a napi.hu.

A Ti visszajelzéseitek és saját tapasztalataink alapján 2020.11.19-től módosítjuk nyitvatartásunkat❗️Köszönjük a megértéseteket és a türelmeteket. #figyeljünkegymásra #együttmennifog

Közzétette: ALDI Magyarország – 2020. november 16., hétfő

Az új nyitvatartás szerint az Aldi üzletek hétfőtől szombatig már reggel 6-tól várják a vásárlóikat, és egészen este 7-ig tartanak nyitva. Vasárnap reggel 7-kor nyitnak ki az üzleteik, és egészen este 7 óráig nyitva maradnak. Nemrég a Lidl is változtatott a nyitvatartásán.

Legfrissebb híreink a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top