nlc.hu
Gasztro

könnyen vihető söröskorsók

Pápá, leejtett sörök, itt a könnyen elvihető négy-az-egyben korsó!

Ha újranyit a világ, az első dolgunk lesz letesztelni az egy ember által a pulttól az asztalig könnyen szállítható négyes söröskorsót.

Visszasírjuk azokat a pillanatokat, amikor tényleg az volt a legnagyobb bajunk, hogy a pultnál rendelt, ijesztő méretű kört hogy szállítjuk az asztalunkhoz, de ettől függetlenül izzasztó, stresszes pillanatok voltak ezek. Két kézben, ügyes ujjtartással három söröskorsó még okés, de mi lesz a negyedikkel? (Hát az ötödikkel?) A rövidekről nem is beszélve.

A dilemmára hatásos választ adott a Merivale, Lion and Ogilvy cég, akik a napokban dobják piacra forradalmi, könnyen szállítható, négyes söröskorsójukat. Nem is ecseteljük a céleszköz lényegét, inkább mutatjuk:

Söröskorsó

Forrás: Merivale, Lion and Ogilvy

A Super Schooner nevű találmányt az ausztrál State of Origin rögbijátékra időzítették, de ki tudja, ha sikeres lesz, talán felbukkan világszerte – ha szerencsénk van, itt is. Ha pedig vége a járványnak (amire sajnos nem gyógyír a Corona sör), le is teszteljük.

Érdekesség, hogy a Carling sörgyár már piacra dobott egy hasonlót tavaly. Ezek nem illeszkednek úgy, cserébe ravaszul elrejtett kapcsolódási pontjaik vannak a korsók karimája körül, és a korsók alakja is segíti a tapadást, illetve fogás is akad rajtuk.

Söröskorsó

Forrás: Carling

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top