nlc.hu
Gasztro

Magánhelikopterrel vitette magát McDonald'sba egy dúsgazdag orosz

Magánhelikoptert küldött a McDonald’s-ba az orosz milliomos

Szörnyű problémákkal kellett megküzdenie a nyaralása során.

Hiába, a szupergazdagokat is pofozza az élet. Viktor Martyinov orosz milliomos ugyanis épp a Krím-félszigeten töltötte a nyaralását a kedvesével, amikor egyik nap leküzdhetetlen vágyat érzett némi gyorséttermi étel iránt – írja a 24.hu. A probléma csak az volt, hogy az elegáns nyaralóhely közelében nem volt egy sem a jellegzetes amerikai gyorséttermekből.

Az egyébként jachtépítésből meggazdagodott Martyinovot azonban ez nem térítette el a céljától. Mintegy 790 ezer forintnak megfelelő összegért gyorsan kibérelt egy magánhelikoptert, amellyel elrepülhetett a több mint 600 kilométerre lévő Krasznodarba, ahol végre hozzájuthatott a kedvenc mekis kajáihoz. Az ebéd után pedig – kedvesével együtt – szépen visszarepültek a Fekete-tenger partjára.

Helikopterrel ment McDonald'sba a milliomos

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Az első hírek szerint a milliomos házhoz szállíttatta a gyorsétteremből az ételt, ám később kiderült, hogy ez nem igaz, maga ment el a helyszínre. Elvégre az előbbi verzió mégiscsak túlzás lett volna.

Még több szupergazdag az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top