nlc.hu
Gasztro

Patkányhorda New Yorkban

Patkányhorda randalírozott egy manhattani gyorsétteremben

Hónapokon át jártak az étterembe, és a hatalmasra hízott állatok miatt ideiglenesen be is kellett zárnia a helynek.

Pár hónappal ezelőtt patkányhorda költözött be egy manhattani gyorsétterembe, és mivel nem sikerült őket távozásra bírni, a helyet a hívatlan vendégek miatt ideiglenesen be is kellett zárni. 

A dolgozóknak nyáron tűnt fel először, hogy mintha harapásnyomok lennének az avokádókon, majd látták, hogy a zsákokon is lyukak tátonganak, a pincében patkányürülékre bukkantak. Ugyan jelezték a problémát a feletteseiknek, de nem történt semmi, miközben a patkányok egyre jobban elszemtelenedtek, ráadásul a létszám is növekedett, írja a New York Post.

Az állatok nemcsak az élelmiszereket és a rendezést rágcsálták meg, állítólag négy dolgozót is megharaptak. Az első eset még októberben történt, de ennek ellenére nem zártak be, csak akkor döntöttek úgy az illetékesek, hogy egy ideig nem kellene kinyitni az éttermet, amikor az egyik patkány az üzletvezetőbe mart bele.

Pár nap takarítás után megpróbáltak újra kinyitni, de a dolgozók még mindig félnek a patkányoktól, akik állítólag hatalmasra híztak, hiszen van mit enniük. A patkányinvázióról azóta persze az illetékes hatóságokat is értesítették, akik szakembereket is küldenek a helyszínre.

(via 444)

Szotyizik a patkány

Képünk csak illusztráció (Fotó: Pixabay)

A patkányok köztünk élnek:

Patkány mászott az utas nyakába a 108-as buszon

Nyüzsögnek a patkányok több magyar nagyvárosban

Fogalmunk sincs, hol van a legtöbb egér: készül a nagy magyar rágcsálótérkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top