nlc.hu
Gasztro

Ginnel fizetne a kritikáért az italgyár

Ginnel fizetne hivatásos kóstolóinak az italgyár

A ginek rajongóinak valóságos álomállást hirdetett meg egy brit italgyár.
Alkohollal fizetne kóstolóinak az italgyár.

Kóstolókat keres, az őszinte kritikáért pedig alkohollal fizet a The Local Gin elnevezésű italgyár Nagy Britanniában. Ahogy az a LadBible cikkéből is kiderül, a cég két önként jelentkező ginrajongót keres, akik vállalják, hogy letesztelik a Nagy-Britannia nyolc különböző területéről érkező gineket, majd őszintén – és használható formában – értékelik is azokat.

Ha a kóstolók véleménye negatív, vagy nem egyezik, az adott ital nem kerül majd be a The Local Gin által készített exkluzív gin-válogatásba. Azoknak, akik úgy érzik, szívesen jelentkeznének a munkára, nincs más dolguk, mint kitölteni az italgyár weboldalán közzétett formanyomtatványt, mindezt lehetőleg december 31-ig.

Ahogy a leírásból kiderül, a hivatásos ginkóstolók anyagi juttatásai finoman szólva sem kiemelkedőek, az italgyár a fáradozásaikat rendszeresen küldött, ingyenes termékmintákkal igyekszik majd honorálni.

Olvass még több ginnel kapcsolatos hírt az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top