nlc.hu
Gasztro

Óriási hamburger

Még senki sem tudta legyűrni az ausztrál pub gigantikus hamburgerét

Csak a buci egy kilót nyom az ausztrál pub óriási hamburgerében.
Óriási hamburger

Extrém kihívással várja a vendégeket egy ausztráliai pub, amely magasra tette a lécet a gigantikus ételek versenyében.

A Thallonban működő Nindigully Pub „mamutburgerében” 1,2 kilós a húspogácsa, maga a buci egy kilót nyom, és egy egész fej saláta is van benne. És ha mindez még nem volna elég, adnak hozzá egy kilogramm sült krumplit.

A gigantikus hamburgerért 80 ausztrál dollárt (18 ezer forint) kérnek, de ha sikerül valakinek legyűrnie, garantált a dicsőség a mennyiségi evők között.

Az embereket már a hamburger látványa is teljesen letaglózta, volt, aki azt írta: két kilót hízott attól, hogy ránézett. Egy hozzászóló látott már pár embert, aki nekiveselkedett az óriásburgernek, de feladták, és szerinte esélytelen, hogy valaha is meg tudja valaki egyedül enni.

Nehéz elhinni, de ez a hamburger még nem is a pub legnagyobbja. Van egy másik, aminek az elfogyasztására négy embernek kell jelentkeznie, és egy nappal korábban szólni kell a pubnak, hogy el tudják készíteni a csaknem 25 kilós behemótot.

A képet elnézve ebből a hamburgerből egy egész óvoda is jóllakna.

(Kiemelt kép: Facebook/Nindigully Pub/ Nindigully Pig Races Main Page)

(LadBible)

Gigakaják az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top