nlc.hu
Gasztro

Sörböjtöt tart egy férfi a vendéglátósokért

„Sörböjtöt” tart, hogy felhívja a figyelmet a vendéglátósok nehéz helyzetére

A vendéglátósokért tartott böjt kávé-, sör- és gyógyteaivásból áll.

A koronavírus-járvány egyik legnagyobb vesztesei a vendéglátósok, erre kívánja felhívni a figyelmet Del Hall Cincinnatiból. Úgy gondolta, erre nincs is jobb mód, mint hogy sörböjtöt tartson, szemben a legtöbbekkel, akik a hús mellett alkoholt nem fogyasztanak ilyenkor – számolt be róla a Cincinnati.com alapján a 24.hu.

Sörböjt: A vendéglátósokért sörözik a férfi

Fotó: sgtdel-Instagram

Vagyis húsvétig semmi mást nem fogaszt, mint sört, feketekávét, gyógyteát és vizet (nem ajánljuk utána csinálni). A férfi azonban már gyakorlott sörböjtölő, már tavaly és tavalyelőtt is sikeresen teljesítette.

Az első évben 18 kilótól sikerült így megszabadulnia (orvosi felügyelet mellett), a koleszterinszintje és a vérnyomása is csökken ilyenkor– írja a lap. Hall mindössze 3-5 sört iszik meg egy nap.

Emellett egy közösségi adakozást is indított a GoFundMe-n, az összegyűjtött összeget Ohio déli- és Kentucky északi részein dolgozó vendéglátósoknak. Azt reméli, idén is lead 18 kilót és összegyűjt 50 ezer dollárt, vagyis 15,5 millió forintot. Most körülbelül 10 kilónál és valamivel több, mint egymillió forintnál tart. A férfi akciójával saját sörfőzdéjét is reklámozza, amit szintén sújt a járvány, a 32-ből csak 12 alkalmazottját tudta megtartani.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top