nlc.hu
Gasztro

Kismamaként is vegán Sáfrány Emese

Támadják a várandós Sáfrány Emesét, mert nem eszik húst

A légtornász bajnok köszöni, jól van. Orvosi papírja is van arról, hogy teljesen egészséges. Állítja, nem sanyargatja magát, a húst már egyáltalán nem is kívánja.

Sem húst, sem pedig állati eredetű dolgokat nem fogyaszt Sáfrány Emese. A kismama terhessége 22. hetében jár. A kisfiúval várandós légtornász bajnok már több mint 15 éve vegán, és ezen továbbra sem szeretne változtatni – derült ki a Tények Plusz riportjából. Vannak azonban olyanok, akik szerint ez a táplálkozás nem tesz jót a babának. 

Sáfrány Emese

Sáfrány Emese a babavárás alatt is kitart a vegán étrend mellett – Forrás: Tények Plusz – videó

Én vegetáriánusként kezdtem, azaz ettem tojást, tejtermékeket, halat, rákot, ezt az évek során elhagytam, és így lett belőlem vegán” – mesélte Sáfrány Emese, aki ezzel az étrenddel a várandóssága alatt sem szeretne felhagyni, továbbra is ezt az életmódot követi, emiatt azonban kapott  hideget-meleget. “Van olyan, aki engem is megkérdőjelez, mondván mit teszek a gyerekemmel azzal, hogy nem fogyasztom a hús, de ezt már nagyon sok orvos alátámasztotta, hogy ezzel semmi probléma sincs, ha kellően pótoljuk például a vasat” – magyarázta a légtornász, akit a narancsbőre sem zavar.

Elmondása szerint ugyanazokat eszi és kívánja, amiket eddig, csak többször eszik, mint a terhesség előtt.

Olvass még a vegán étrendről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top