nlc.hu
Gasztro

Chrissy Teigen felújított konyhája

Chrissy Teigen luxuskonyhájában nem spóroltak a márvánnyal

Modern és trendi lett Chrissy Teigen felújított konyhája.
Chrissy Teigen

Chrissy Teigen számára nem idegen terep a konyha, a volt modellnek megjelent egy szakácskönyve is, bár egy híresség esetében ez nem mindig jelenti azt, hogy főzni is tud.

John Legend párja azt tervezgeti, hogy Beverly Hillsben nyit egy éttermet, de mostanáig a saját konyhájának a felújítása kötötte le. A végeredményt a közösségi oldalán mutatta meg.

A trendi konyha Jake Arnold belsőépítész munkája, akivel Chrissy Teigen már dolgozott együtt a szakácskönyvének díszletein és a webshopján. Most egy modern, nyitott konyhát kreált a modellnek sok barna-fehér márvánnyal, hosszú pulttal, több beépített tűzhellyel és márványból készült, beépített polcokkal, amelyeken edények, tányérok és szakácskönyvek sorakoznak.

A konyha mellett egy kisebb kőasztal található két fából készült székkel és egy íves boxszal, ahol a család elfogyaszthat néhány falatot például reggelire. A luxuskonyhát egy különleges, absztrakt formájú csillár teszi tökéletessé.

(Kiemelt kép: Instagram/Chrissy Teigen)

Chrissy Teigen:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top