nlc.hu
Gasztro

Rettenetesen sikerült eljegyzési torta

Az egész bulit hazavágta a horrorisztikus eljegyzési torta

A vőlegény anyja jót akart, de a végeredménytől rosszakat álmodnak unokái.

Kathy Whittle csak jót akart fiának és menyasszonyának: csodálatos tortát rendelt eljegyzési bulijukra. Vagyis csodálatosnak kinéző tortát. A 48 éves londoni anyuka 30 fontért, azaz 12 ezer forintért forintért rendelte a tortát a különleges pillanathoz, amit azonban kézhez kapott, az… maradjunk abban, hogy nem pont úgy nézett ki, mint amire a kép alapján számított. A helyi cukrász hirdetése ugyanis így nézett ki:

Eljegyzési torta

Forrás: Kathy Whittle

Azzal ugyan nincs baj, ha a végeredmény nem pont olyan, mint a reklámban – szép is lenne, ha mindenki visszaadná a sajtburgerét a Mekiben emiatt –, de itt nem csak erről volt szó. A kész „torta” ugyanis így nézett ki:

Eljegyzési torta

Forrás: Kathy Whittle

Kathy első gondolata az volt, hogy úgy néz ki, mint valami szörnyű bőrbetegség. A második, hogy olyan a látvány, mint egy Strepsils valaki nyelvén. Kathy szerencsére megőrizte a humorérzékét: az internetre már azzal a szöveggel töltötte fel a műalkotást, hogy „tökéletes lett volna arra az esetre, ha a menyasszony nemet mond”. A menyasszony azonban igent mondott, a torta leleplezését pedig végigröhögte a család. Kathy nem volt olyan bátor, hogy meg is kóstolja, a fia azonban megtette, és közölte, hogy pont olyan az íze, amilyennek kinéz: a cucc ehetetlen. A Mirrornak az anya elmondta: felhívta a cukrászt, hogy vigye el a tortát, mert megrémiszti az unokákat, és egyébként is érdemes lenne új hobbi után néznie. Mármint a cukrásznak.

A kommentelők között felbukkant a torta alkotója is. Elmondta: hobbicukrászként tevékenykedik, csak az alapanyagokat számolta fel, így annyira nem is érzi rosszul magát. Az összeg felét hajlandó visszafizetni, vagy leszállítani Kathynak egy új tortát a későbbiekben. Ha jól értjük, erre nem lesz szükség.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top